Get Adobe Flash player
Welkom op de website van Carla Pessers Tuinmeubelen, specialist in tuinmeubelen, parasols, kussens en andere tuin accessoires.

Rovergarden

Sinds 1974 worden in de Italiaanse steden Besozzo (Va) en Alanno (Pe) stijlvolle, kunststof tuin- en terrasmeubelen ontworpen en geproduceerd. Doordat de meubelen uit twee componenten bestaan, kunnen deze in kwaliteit niet geëvenaard worden door meubelen gemaakt van slechts één component. Specifieke eigenschappen: vol dik materiaal, glad oppervlak, weersbestendig, mechanische duurzaamheid, comfortabele veerkracht, gemakkelijk schoon te houden en lange levensduur. Alle metalen delen zijn vervaardigd uit roestvrij staal.

 

 

 Classica Textileen Elite

De 2-componenten kunsthars bestaat uit twee verschillende materialen: een fraaie, gemodificeerde kunsthars en een kunsthars met een uitzettende celstructuur waardoor zeer schokabsorberend. Het ingenieuze injectiesysteem combineert de karakteristieke eigenschappen van beide kunstharsen. Het compacte materiaal en de buitenkant geven de meubelen een fraai uiterlijk en UV straling resistentie. Het “opgeblazen” binnenste materiaal heeft een zeer hoog elasticiteitsgehalte. Hierdoor weerstaan de meubelen veelvuldige belasting en sterke temperatuursverschillen.

Onderhoudstip:

Het is belangrijk geen agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Verwijder zand en overig vuil met water en hardnekkig vuil met een zachte zeep.