Get Adobe Flash player
Welkom op de website van Carla Pessers Tuinmeubelen, specialist in tuinmeubelen, parasols, kussens en andere tuin accessoires.

WDL Outdoor

Passende kussens op tuin- of terrasmeubelen; sprekend door geraffineerde kleuren en afwerking; gemaakt voor duurzaam gebruik: dat kenmerkt een Carpeti kussen.De kussens zijn leverbaar in stijlen, herkenbaar aan afwerking, zoals Classic (ronde rand) Royal (rand zoals een matras), Elegance (sierrand) etc. voor de meest voorkomende tuinmeubelen, maakt Carpeti speciale kussens. Natuurlijk produceert Carpeti voor alle eigen huismerken Rovergarden, GardenArt, FerroVerde en Somers Design alle voorkomende maten, maar mocht desondanks uw wens voor een bepaalde maat niet in collectie zijn, dan maakt Carpeti voor u een uitzondering. Graag en met enthousiasme.

 

 

Nooit meer uw kussens naar binnen  bij een regenbui…


Zoiets klinkt bijna te mooi om waar te zijn, na een lange periode van experimenteren en testen kunnen wij u deze kussen leveren. Door onze nauwe samenwerking met verschillende horeca gelegenheden, hebben wij de problemen met de outdoor kussens in kaart kunnen brengen. De meest voorkomende problemen zijn dan ook het gebruik van stoffen die niet geschikt zijn om buiten in de regen te laten liggen. Indien er wel een stof gebruikt is die hiervoor in aanmerking komt, heeft deze vaak de eigenschap om op korte termijn te gaan verkleuren. De materialen die voor onze outdoor kussens worden gebruikt geven u het voordeel dat de kussens voor uw stoelen of loungesets veel langer mee gaan dan de traditionele kussens. Door het gebruik van deze nieuwe generatie kussens zult u meer tijd overhouden om uw gasten te bedienen, en niet in de weer te moeten zijn met uw kussens. Op de Horeca Expo 2010 in Gent heeft het kussen de Innovatie Award gewonnen, in de categorie Interior & Design.