Get Adobe Flash player
Welkom op de website van Carla Pessers Tuinmeubelen, specialist in tuinmeubelen, parasols, kussens en andere tuin accessoires.

Royal

Passende kussens op tuin- of terrasmeubelen; sprekend door geraffineerde kleuren en afwerking; gemaakt voor duurzaam gebruik: dat kenmerkt een Carpeti kussen.De kussens zijn leverbaar in stijlen, herkenbaar aan afwerking, zoals Classic (ronde rand) Royal (rand zoals een matras), Elegance (sierrand) etc. voor de meest voorkomende tuinmeubelen, maakt Carpeti speciale kussens. Natuurlijk produceert Carpeti voor alle eigen huismerken Rovergarden, GardenArt, FerroVerde en Somers Design alle voorkomende maten, maar mocht desondanks uw wens voor een bepaalde maat niet in collectie zijn, dan maakt Carpeti voor u een uitzondering. Graag en met enthousiasme.

 

 

 

 

 

Het unieke Click & Wash® systeem werpt een heel ander licht op het gebruik van (outdoor) kussens met een hoog zit-en ligcomfort. Voor mensen die zich alleen kwaliteit en duurzaamheid willen permitteren. De hoezen zijn in een handomdraai van de kussens af te halen en eenvoudig zelf te wassen.